Opas vaunuverhon koon valintaan

Opas vaunuverhon koon valintaan

Valmistamme vaunuverhoja kolmessa eri koossa: S, M ja L. Näistä pitäisi löytyä jokaiseen vaunuun sopiva koko, mutta mikäli ei löydy, vaunuverhoja kyllä valmistuu tilaustyönäkin, ihan  mittojen mukaan. Kaikissa vaunuverhoissamme on valmiina sidontanauhat alareunassa. Näillä voit sitoa verhon kiinni esimerkiksi työntöaisaan. Mikäli et käytä nauhoja, voit leikata ne irti tai sitoa rusetille. Ethän jätä nauhoja roikkumaan vapaana vauvan lähelle.

S-koko: verhon leveys 36cm. 

Sopii esimerkiksi: Emmaljunga NXT90 ja Superviking vaunukoppa, useimmat tuplarattaat erillisillä kuomuilla.

S-koon verhossa on neljä kiinnitysrengasta, eli keskimmäinen rengas jää pois. Esimerkiksi monissa vaunukopissa on kahva keskellä kuomua, eikä siihen saa rengasta. 

M-koko: verhon leveys 40cm. 

Sopii esimerkiksi: Britax smile, Oran vaunut, vanhat Brio Smilet,  Bugaboo Donkeyt, Babyjogger 

L-koko: verhon leveys 45cm. 

Sopii esimerkiksi: Emmaljunga mondial ja duo edge, Bugaboo buffalo, cameleon ja fox, Nord active, monet vanhat yhdistelmävaunut. 


MITTAAMINEN:

Mittaa kuomun leveys leveimmästä kohtaa, sisäreunasta sisäreunaan. Parhaiten verho istuu juuri saman levyiseen kuomuun tai hieman alle. Esimerkiksi M-kokoa suosittelemme 37-40cm leveisiin kuomuihin. 

Valmiin vaunuverhon leveys mitataan leveimmästä kohtaa, alimpien kiinnitysrenkaiden kohdalta. 

Etkö omista mittaa? No eipä hätiä! Löytyykö A4 kokoinen paperi? Se on 21cm leveä ja pari milliä vajaa 30cm korkea. Kaksi paperia pystysuunnassa vierekkäin = 42cm leveä. Onko kuomusi leveämpi vai kapeampi? Sillä pääset jo alkuun. Autamme myös mielellämme, ehkä meillä on jo ylhäällä minkä levyinen juuri sinun rattaittesi mallin kuomu on.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.