Tilaustyöt

Oliko haluamasi tuote loppu? Haluaisitko jonkun muun kankaan, kustomoidut mitat tai muuten vaan jotain, mitä verkkokaupastamme ei löydy?  Valmistamme tuotteita myös tilaustyönä, valitsemassasi kankaassa. Tilaustöiden hinta on pääsääntöisesti sama, kuin valmiiden tuotteiden. Joskus kangasvalinta tai muut muutokset vaikuttavat tuotteen lopulliseen hintaan.

Valmistamme tuotteita myös asiakkaan omista kankaista. Jos siis haluat tuotteen esimerkiksi Marimekon kankaista, voit toimittaa ostamasi kankaat meille ommeltaviksi. Omasta kankaasta valmistetun tuotteen hinta on hieman verkkokaupassa näkyviä hintoja alempi.

Keskitymme pääasiassa valmiiden tuotteiden valmistukseen ja myyntiin verkkokaupassa. Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat valmiina varastossa, ellei toisin ole mainittu. Joskus järjestämme ennakkotilauksia, niissä jo tuotteen nimessä lukee ennakkotilaus. 

Otamme tilaustöitä vastaan aina kun siihen on mahdollisuus. Näiden valmistusaika on tilanteesta riippuen noin 1-3 viikkoa. 

Myös tilaustöillä on lakisääteinen palautusoikeus, kunhan tuotetta ei ole kustomoitu niin, ettei sitä voi myydä muille. Tälläinen kustomointi olisi esimerkiksi lapsen nimen kirjominen tuotteeseen. 

Tilaustöitä voit kysellä sähköpostitse info@haikukids.fi


Kurkkaa kuvia valmiista tuotteista vaikka meidän instagram-sivulta tai facebookista. Sieltä löydät paljon kuvia myös tilaustöistä.