Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokauppaa ylläpitää

Haiku kids OY (3329815-7)

Haiku Kids pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.


Pivon käyttöehdot.


MobilePayn ehdot

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot

Apple Payn käyttöehdot.


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP lasku, Walley ja Jousto.Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 


Lisätietoa OP laskusta

OP laskun ehdot


Walley laskun ehdot

Walley laskun kuluttajaluottotiedot


Jousto laskun tuoteseloste


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Toimitamme tilaukset postin kautta. Voit valita postipaketin lähimpään postiin tai Smartpost-paketin haluaamasi noutopisteeseen. Kaikista pienimmät, yksittäiset tuotteet toimitamme xxs-pakettina, eli tilaus saapuu postilaatikkoon, mutta paketista löytyy seurantakoodi. Pieniä tuotteita ovat esimerkiksi: vaunuverho (1kpl), ponnarit, tuttinauhat. 

Toimituskulut ovat 4,90€. Yli 75 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.


Toimitusaika

Pakkaamme tilaukset pääasiassa samana tai seuraava arkipäivänä. Postin lupaama toimitusaika paketille on 1-3 työpäivää. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien (päivä jolloin olet noutanut paketin postista). Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin uutta vastaavassa kunnossa. Asiakas vastaa kaikista palautuskuluista (poislukien reklamaatiotapaukset). Myös tilaustöillä on palautusoikeus, poislukien nimikoidut tuotteet. 

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, voit tehdä palautuksen näillä tiedoilla:

Haiku kids OY

Toijalantie 5

24800 HALIKKO

p. 0449885061

Tilauksen voit palauttaa haluamallasi tavalla: Postin pakettina, Matkahuollon pakettina tai Ärräpakettina. Lähin noutopaikkamme on R-kioski Halikko, sähkökuja. Muistathan säilyttää kuitin palautuksestasi.

Käsittelemme palautukset 14 vuorokauden sisällä saapumisesta. Raha palautuu käyttämälläsi maksutavalla. 


Noutamaton paketti ei tarkoita samaa kuin asiakaspalautus. Jos jätät tilaamasi tuotteet noutamatta, veloitamme siitä toimitus-, pakkaus- ja käsittelykuluja 15€. Summa perustuu meille aiheutuneisiin kuluihin. 

Mikäli sinulla on vaikeuksia noutaa pakettia noutoajan puitteissa, laitathan meille viestiä.

Reklamaatio

Oliko saamassasi tuotteessa jotain vikaa tai menikö se rikki käytössä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Pääsääntöisesti pyrimme korjaamaan vialliset tuotteet tai vaihtamaan ne uusiin.  Tuotteiden korjauksesta ei tule sinulle kuluja. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info (at) haikukids.fi

p. 0449885061(suosimme yhteydenottotapana tekstiviestiä tai whatsappia).