Stokke steps pehmuste wild flowers

Stokke steps pehmuste wild flowers

42,00 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen pehmuste Stokke Steps baby settiin.
Saatavuus 1 kpl

Nämä kotimaiset pehmusteet sopivat Stokken Steps syöttö/juniortuoliin. Ne sopivat käytettäväksi vain Steps tuolin babysetin kanssa. Setti sisältää pehmusteen selkänojaan ja istuinosaan. 

Valitettavasti meillä ei ole Steps-tuolia käytössä, joten emme pysty kuvaamaan niitä tuolissa paikoillaan. Pehmuste on tehty vastaamaan Stokken omia pehmusteita ja testiasiakas on sovittanut niitä tuoliin. Selkänojan pehmusteessa on takana alhaalla ja ylhäällä kaarrokkeet, joiden avulla se pysyy selkänojassa (kts. Kuva, jossa on eri kuosinen pehmuste takaa). Istuinosassa on aukko haaravyölle, se pitää pehmusteen paikoillaan pyllyn alla.

Pehmusteet on valmistettu erilaisista pinnoitetuista kankaista, esimerkiksi vaha- ja kernikankaat, polyester-ulkoilukankaat ja sofsthell. Näissä kaikissa on likaa ja vettä hylkivä pinta. Voit siis helposti pyyhkäistä ne puhtaaksi. 

Pesuohje: 

Pyyhi puhtaaksi. Tarvittaessa suosittelemme käsinpesua, erityisesti vahakankaisille pehmusteille. Sofsthell ja ulkoilukangas kestää kevyen 40c pesun. Ei kuivausrumpua. 

Valmistettu Suomessa. 

Arvosana
Mallinumero: 222