Stokke steps pehmuste tammenterhoja

Stokke steps pehmuste tammenterhoja

42,00 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen pehmuste Stokke Steps baby settiin.
Saatavuus 1 kpl

Nämä kotimaiset pehmusteet sopivat Stokken Steps syöttö/juniortuoliin. Ne sopivat käytettäväksi vain Steps tuolin babysetin kanssa. Setti sisältää pehmusteen selkänojaan ja istuinosaan. 

Valitettavasti meillä ei ole Steps-tuolia käytössä, joten emme pysty kuvaamaan niitä tuolissa paikoillaan. Pehmuste on tehty vastaamaan Stokken omia pehmusteita ja testiasiakas on sovittanut niitä tuoliin. Selkänojan pehmusteessa on takana alhaalla ja ylhäällä kaarrokkeet, joiden avulla se pysyy selkänojassa. Istuinosassa on aukko haaravyölle, se pitää pehmusteen paikoillaan pyllyn alla.

Pehmusteet on valmistettu erilaisista pinnoitetuista kankaista, esimerkiksi vaha- ja kernikankaat, polyester-ulkoilukankaat ja sofsthell. Näissä kaikissa on likaa ja vettä hylkivä pinta. Voit siis helposti pyyhkäistä ne puhtaaksi. 

Tämän pehmusteen materiaali on ulkoilukangas. Se saattaa kuulostaa erikoiselta valinnalta, mutta saamamme palautteen perusteella kyseinen kangaslaatu on asiakkaidemme suosikki! Vahakangas voi olla tunnultaan todella muovinen, enemmän muovin tuntuinen kuin kankaan. Sen sijaan tämä ulkoilukangas tuntuu lähes samalta kuin puuvillakangas. Se on pehmeä, joten sen päällä voi istua vaikka nakuna. Kangas ei hiosta ja se on helppo pitää puhtaana. Ulkoilukangas kestää myös konepesun.

Pesuohje: 

Pyyhi puhtaaksi. Tarvittaessa konepesu 40c. Ei kuivausrumpua. 

Valmistettu Suomessa. 

Arvosana
Mallinumero: 214