Vaunuverho kukkaiskylpy + metsäneläimet M
Vaunuverho kukkaiskylpy + metsäneläimet M

Vaunuverho kukkaiskylpy + metsäneläimet M

29,00 €
sis. 24 % ALV
Suojaa vauvaasi pölyltä, auringonvalolta ja tuulelta kotimaisella vaunuverholla.
Saatavuus 1 kpl

Kaunis kotimainen vaunuverho. Vaunuverhomme pimentää vaunuja mukavasti, jolloin vauvan voi olla helpompi nukkua ulkona. Lisäksi se suojaa suoralta auringonvalolta, tuulelta ja pölyltä. Ja tietysti piristää ihanasti vaunujen ilmettä! Vaunuverho on kaksipuolinen, eli voit vaihtaa ulospäin näkyvää kuviota vaikka päivittäin.

Huomaathan, että vaunuverho edesauttaa kesällä vaunujen sisälämpötilan nousua. Muista siis, ettei vaunujen ilma-aukkoja saa kokonaan tukkia, jotta ilma vaihtuu ja pysyy viileämpänä. Yläreunaan renkaiden kohtaan jää hieman aukkoa. Lisäksi voit solmia verhon nauhoista työntöaisaan tai turvakaareen rattaissa, jolloin verho varjostaa vaunuja, mutta ilma kiertää hyvin sivuista.

Hinta sisältää laadukkaat mustat kiinnitysrenkaat. 

Materiaali:

Puuvilla-elastaani trikoo (ökö-tex sertifioitu)/100% puuvilla. 

Konepesu 40c. 

Valmistettu Suomessa.

Vaunuverhon koko:

Tämä verho on kokoa M: Leveys noin 40cm, korkeus noin 50cm.  Sopii esimerkiksi: Britax smile, Oran vaunut, vanhat Brio Smilet,  Bugaboo Donkeyt, Babyjogger. 

Mallikuvassa M-kokoinen verho on 40cm leveissä Brio Smileissa. 

Vaunuverhon koon mittaaminen:

Mittaa kuomun leveys leveimmästä kohtaa. Katso alta esimerkkikuva mittaamisesta. Parhaiten verho istuu juuri saman levyiseen kuomuun tai hieman alle. Suosittelemme M-kokoa kuomuihin, jotka ovat 37-40cm leveitä. Autamme myös mielellämme, jos mittaaminen on hankalaa!


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.