Sitterinpäällinen palokunta

Sitterinpäällinen palokunta

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen vaihtopäällinen Baby Björnin balance - sitteriin.
Saatavuus 1 kpl

Baby Björnin Balance - sitteri taitaa olla yksi vuosikausien suosikkituotteista vauvaperheissä. Niitä liikkuu paljon käytettynä, mutta päälliset eivät kestä aikaa samalla tavalla kuin rungot. Siksi vaihtopäällisen hankkiminen pidentää käyttöikää. Lisäksi saat piristystä ja kaunistusta tähän huippukätevään vauvatuotteeseen.

Meidän sitterinpäällisemme ovat valmistettu mukaillen Baby Björnin alkuperäisiä päällisiä. Päällinen on yhtä turvallinen ja käytännöllinen kuin alkuperäisetkin. Olemme tehneet muutamia muutoksia aikaisempaan malliimme. Uudessa mallissa on turvanauhalla tuettu sauma koko pituudelta. Lisäksi vaihdoimme nappikiinnityksen kätevään pistolukkoon. 


Huom! Uusimmissa sitterin rungoissa on alareunassa koukut ja päällisessä lenkit, jotka auttavat päällistä pysymään paikoillaan. Näissä päällisissä sitä ei ole automaattisesti. Lisää kassalla lisätiedot kohtaan pyyntö, niin ompelemme päälliseen lenkit. 

Päällisen materiaali on 100% puuvillaa. Kuviokankaan paksuus vaihtelee, mutta vähintäänkin koko takaosa on paksua, vahvaa ja kestävää sisustuspuuvillaa. Takaosa on aina yksivärinen. 

Konepesu 40c.

Valmistettu Suomessa.

100% puuvilla

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 284