Turvaistuinviitta harmaa koko 2
Turvaistuinviitta harmaa koko 2
Turvaistuinviitta harmaa koko 2
Turvaistuinviitta harmaa koko 2
Turvaistuinviitta harmaa koko 2

Turvaistuinviitta harmaa koko 2

149,00 €
sis. 24 % ALV
Turvalliseen ja lämpimään autoiluun! Suomessa ommeltu täysin villainen turvaistuinviitta.
Saatavuus 1 kpl

Tiesitkö, että auton turvaistuimissa ei saisi käyttää lapsella toppavaatteita? Se on tietysti melko hankalaa Suomen sääolosuhteissa. Turvakaukaloihin on tarjolla monenlaisia lämpöpusseja, mutta seuraavaan istuimeen siirtyessä vaihtoehdot ovat hyvin rajalliset. Yksi vaihtoehto on superkätevä turvaistuinviitta! Valmistamamme viitta on 100% villaa ja erittäin lämmin. Viitta on helppo pukea ja riisua ja sen alle puettavaa vaatteiden määrää voi vaihdella kelin mukaan.

Pahimmilla pakkasilla alle voi laittaa villahaalarin ja toppahousut, pienillä pakkasilla pelkän villahaalarin. 

Sujauta viitta lapselle sisällä, autossa laita lapsi turvaistuimeen ja avaa vetoketjua, saat vyöt kiinnitettyä viitan alle, suositusten mukaan mahdollisimman tiukalle lähellä lasta - se on turvallisempaa kuin paksut toppavaatteet lapsen ja vöiden välissä. Viitan takaosa nostetaan istuimen päälle ja lapsi jää aikalailla kokonaan viitan peittoon. 

KOKO:

Kokoa 2 suosittelemme jos lapsi on jo vähän isompi, vähintään 90cm pitkä. Tätä kokoa voi käyttää siihen asti, kunnes lapsi on noin 5-vuotias, ja noin 130cm pitkä. 110cm pitkälle lapselle koko 2 on noin polveen asti. Koon 2 pituus niskasta helmaan on noin 63cm. 

Materiaali: 

Päälikangas: 100% villa (ökö-tex sertifioitu ja mulesing vapaa)

Vuorikangas 100% merinovilla (ökö-tex sertifioitu ja mulesing vapaa) 

Viitalle suosittelemme käsinpesua villanpesuaineella.


Arvosana