Vaunuverho puuterimetsä + satueläimet  L
Vaunuverho puuterimetsä + satueläimet  L
Loppunut

Vaunuverho puuterimetsä + satueläimet L

29,00 €
sis. 24 % ALV
Suojaa vauvaasi pölyltä, auringonvalolta ja tuulelta kotimaisella vaunuverholla.
Loppunut

Kaunis kotimainen vaunuverho. Meidän vaunuverhomme ovat käännettäviä, joten saat kaksi kuosivaihtoehtoa samaan hintaan. Voit halutessasi vaihdella ulospäin näkyvää kuosia vaikka päivittäin. Vaunuverhomme pimentää vaunuja mukavasti, jolloin vauvan voi olla helpompi nukkua ulkona. Lisäksi se suojaa suoralta auringonvalolta, tuulelta ja pölyltä. Ja tietysti piristää ihanasti vaunujen ilmettä!

Huomaathan, että vaunuverho edesauttaa kesällä vaunujen sisälämpötilan nousua. Muista siis, ettei vaunujen ilma-aukkoja saa kokonaan tukkia, jotta ilma vaihtuu ja pysyy viileämpänä. Yläreunaan renkaiden kohtaan jää hieman aukkoa. Lisäksi voit solmia verhon nauhoista työntöaisaan tai turvakaareen rattaissa, jolloin verho varjostaa vaunuja, mutta ilma kiertää hyvin sivuista.

Hinta sisältää laadukkaat mustat kiinnitysrenkaat. 

Materiaali: puuvilla-elastaanitrikoo

Konepesu 40c. 

Valmistettu Suomessa.

Vaunuverhon koko:

Tämä verho on kokoa L: Leveys noin 45cm, korkeus noin 50cm. Sopii esimerkiksi: Emmaljunga mondial ja duo edge, Bugaboo buffalo, cameleon ja fox, Nord active, monet vanhat yhdistelmävaunut. 

Vaunuverhon koon mittaaminen:

Mittaa kuomun leveys leveimmästä kohtaa. Katso alta esimerkkikuva mittaamisesta. Parhaiten verho istuu juuri saman levyiseen kuomuun tai hieman alle. Suosittelemme L-kokoa kuomuihin, jotka ovat 41-45cm leveitä. Autamme myös mielellämme, jos mittaaminen on hankalaa!

Arvosana
Mallinumero: 301