Vaunuverho vauvaleijona S

Vaunuverho vauvaleijona S

29,00 €
sis. 24 % ALV
Suojaa vauvaasi pölyltä, auringonvalolta ja tuulelta kotimaisella vaunuverholla.
Saatavuus 1 kpl

Kaunis kotimainen vaunuverho. Puuvillainen vaunuverhomme pimentää vaunuja mukavasti, jolloin vauvan voi olla helpompi nukkua ulkona. Lisäksi se suojaa suoralta auringonvalolta, tuulelta ja pölyltä. Ja tietysti piristää ihanasti vaunujen ilmettä! Tässä vaunuverhossa kääntöpuoli on yksivärinen valkoinen.

Huomaathan, että vaunuverho edesauttaa kesällä vaunujen sisälämpötilan nousua. Muista siis, ettei vaunujen ilma-aukkoja saa kokonaan tukkia, jotta ilma vaihtuu ja pysyy viileämpänä. Yläreunaan renkaiden kohtaan jää hieman aukkoa. Lisäksi voit solmia verhon nauhoista työntöaisaan tai turvakaareen rattaissa, jolloin verho varjostaa vaunuja, mutta ilma kiertää hyvin sivuista.

Hinta sisältää laadukkaat kiinnitysrenkaat. 

Materiaali:

100% puuvilla

Konepesu 40c. 

Valmistettu Suomessa.

Vaunuverhon koko:

Tämä verho on kokoa S: Leveys noin 36cm, korkeus noin 50cm. Sopii esimerkiksi: Emmaljunga NXT90 ja Superviking vaunukoppa, useimmat tuplarattaat 

Vaunuverhon koon mittaaminen:

Mittaa kuomun leveys leveimmästä kohtaa. Katso alta esimerkkikuva mittaamisesta. Parhaiten verho istuu juuri saman levyiseen kuomuun tai hieman alle. Suosittelemme M-kokoa kuomuihin, jotka ovat 37-40cm leveitä. Autamme myös mielellämme, jos mittaaminen on hankalaa!

Arvosana
Mallinumero: 374