Sitterinpäällinen metsässä turkoosi
Sitterinpäällinen metsässä turkoosi
Loppunut

Sitterinpäällinen metsässä turkoosi

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen vaihtopäällinen Baby Björnin balance - sitteriin.
Loppunut

Baby Björnin Balance - sitteri taitaa olla yksi vuosikausien suosikkituotteista vauvaperheissä. Niitä liikkuu paljon käytettynä, mutta päälliset eivät kestä aikaa samalla tavalla kuin rungot. Siksi vaihtopäällisen hankkiminen pidentää käyttöikää. Lisäksi saat piristystä ja kaunistusta tähän huippukätevään vauvatuotteeseen.

Meidän sitterinpäällisemme ovat valmistettu mukaillen Baby Björnin alkuperäisiä päällisiä. Päällinen on yhtä turvallinen ja käytännöllinen kuin alkuperäisetkin. Päällisessä on turvallinen pistolukkokiinnitys, joka pysyy tukevasti kiinni. Annamme pistolukoille ikuisen takuun - jos muovilukko hajoaa, korjaamme sen ilmaiseksi. 

Nyt uusi materiaali! Kuviollinen kangas näissä päällisissä on todella paksua ja vahvaa huonekalukangasta. Sen kulutuksenkesto on erinomainen. Kankaan Martindale-arvo on 100.000 (esimerkiksi sohvissa hyvänä martindale-lukuna pidetään yli 25.000 ja yli 50.000 arvot ovat sopivia julkisiin tiloihin ja erittäin kovaan käyttöön). Kankaan pilling-arvo on 4-5, mikä tarkoittaa sitä, että kangas ei nyppyynny käytössä.  Kangas on jämäkkää mutta pehmeää, vähän velourmaista. Ei kuitenkaan pörröistä.


Konepesu 40c.

Valmistettu Suomessa.

Materiaali:

Kuviokangas 100% polyester, yksivärinen 100% puuvilla.

Huom! Uusimmissa sitterin rungoissa on alareunassa koukut ja päällisessä lenkit, jotka auttavat päällistä pysymään paikoillaan. Näissä päällisissä sitä ei ole automaattisesti. Voit kirjoittaa kassalla lisätiedot kohtaan mikäli tarvitset lenkit päälliseen. 


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 451