Kestorätti setti 169

Kestorätti setti 169

13,90 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen, ekologinen ja kaunis kestorätti arjen tarpeisiin.
Saatavuus 1 kpl

Kestotiskirätti, kestotalouspaperi, kestoliina. Monta nimeä, monta käyttötapaa. Nättirätti toimii moneen tarpeeseen. Voit korvata sillä tiskirätit, pyyhkiä tasot ja siivota mitä vain. Voit korvata sillä talouspaperin, pyyhkästä lapsen suun ja kädet. Voit käyttää sitä vaikka vauvan pyllyn pesuun ja kuivatukseen, kasvojen pesuun.. se on mainio liina myös silmälasien puhdistukseen!

Rätin kuviopuolen materiaali on puuvilla-elastaanitrikoo tai -joustocollege. Kääntöpuolella on bambufrotee (90 % bambu, 10% polyesteri (froteen sisällä vahvistamassa kangasta)). 

Mikäli rätissä on valkoiset reunatikkaukset, frotee on vaaleaa beigeä. Jos taas mustat, frotee on mustaa tai tummanharmaata.

Bambu-joustofrotee on todella pehmeää ja imukykyistä. Pehmeytensä vuoksi se sopii hyvin juurikin pienen lapsen ihon pyyhkimiseen. Frotee imee sotkut hyvin ja imukyky vain paranee muutaman pesun jälkeen.

Rätin voit pestä 60c koneessa. Emme suosittele rumpukuivausta. 

Rätin koko on noin 21x21cm. Rätin koko voi hieman vaihdella. Käytämme räteissä muusta ompelusta ylijääneitä tilkkuja. 

Nättirätti-setissä on 3kpl rättejä. Rätit on pakattu kauniin kääreen avulla setiksi, kääreessä on pesuohje ja muut tiedot. Mainio lahjaidea!

Esimerkkikuva paketista.

Arvosana